À la carte
Tarjoamme á la Carte ruokaa pohjoismaisesta makumaailmasta ja huomioimme annoksissamme myös pienet yksityiskohdat.
Dine&Wine
Valitse vapaasti 3-ruokalajia meidän a la carte menuulta sekä 1 lasillista talon viiniä vain 65€.
(perjantaisin ja lauantaisin)
Starters
Maa-artisokka 13€
kermainen maa-artisokkakeitto
Rapu 15€
lumirapu, tillimajoneesi, brioche, kirjolohenmäti
Härkä 14€
carpaccio, dijonaisse, maa-artisokkasipsit, rucola
Ceviche 14€
kirjolohi, sitruuna vinegretti, korianteri öljy, vesikrassi
Mains
Nieriä 30€
paahdettua nieriäfilee, hollandaisekastike, haudutettua purjosipulia, pikkelöityä porkkana, paahdettua siikliperunaa
Karitsa 31€
karitsan ulkofilee, sienikroketti, punvaviiniliemikastike, glaseeratut porkkanat
Härkä 32€
naudankuve, perunagratiini, gastrique kastike, chimichurri maustevoi
Peruna 26€
perunagnocchia, punainen pesto, parmesaania ja rapea kaalia
Desserts
Pannacotta 13€
valkosuklaa pannacotta, mansikkamarenki, tuoreet mansikat
Suklaa 13€
suklaatarteletti, vaniljajäätelöä
Vadelma&sitruuna 11€
vadelma,-sitruunasorbetti, paahdettua lakritsia
Juusto 9€
kaksi suomalaista juustoa, marmelaadia ja talon siemennäkkileipä
Menu Merenkurkku
Merenkurkun kalamousse, maalahdenlimppua, salaattia ja hillotettu fenkoli
Paistettu siikafilee, peruna royale, hollandaise kastike, pikkelöity porkkana ja kasviksia
Tyrnipannacotta ja marjakompottia
Kahvi tai tee
45€
Menu Pohjanmaa
Suppilovahverokeitto
Häränsisäfilettä , punaviinikastiketta, fondant peruna, yrttimaustevoi ja kasviksia
Suklaajäädyke ja muscatossa marinoituja marjoja
Kahvi tai tee
50€
Menu Lappi
Maa-artisokkakeitto savustetulla porolla
Poron ulkofilee, riistaliemikastike, kuusenkerkkäsiirappi, paahdettu juurekset ja fondant peruna
Klassinen Créme Brulée ja lakkakompotti
Kahvi tai Tee
70€
Menu Vege
Maa-artisokkakeitto tryffeliöljyllä
Paahdettu juuriselleri, fondant peruna, hasselpähkinää, tomaattikompotti ja salottisipulivoikastike
Vadelmajäätelö ja karamellisoituja pähkinöitä
Kahvi tai Tee
42 €
Tilausehtoja
Meidän ryhmämenut toimivat niin, että koko ryhmälle valitaan yksi yhtenäinen menu, ja
ruokavalinnat ilmoitetaan ravintolalle vähintään 4 päivää ennen tilaisuutta.
Erikoisruokavalioiden huomioiminen:
Erikoisruokavalioista (esim. laktoositon/gluteeniton/ei kalaa ja äyriäisiä) ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.
Tiedon perusteella keittiö suunnittelee menukokonaisuuteen sopivan erikoismenun asiakkaalle.
Sitoava asiakasmäärä on ilmoitettava viimeistään 4 päivää ennen tilaisuutta.
Laskutuslisä 5€
Veloitamme tilausta edellisenä päivänä ilmoitetun henkilömäärän mukaan.