À la carte
Tarjoamme á la Carte ruokaa pohjoismaisesta makumaailmasta ja huomioimme annoksissamme myös pienet yksityiskohdat.
Starters
Maa-artisokka 13€
kermainen maa-artisokkakeitto
Rapu 15€
lumirapu, tillimajoneesi, brioche, kirjolohenmäti
Härkä 14€
carpaccio, dijonaisse, maa-artisokkasipsit, rucola
Ceviche 14€
kirjolohi, sitruuna vinegretti, korianteri öljy, vesikrassi
Mains
Nieriä 30€
paahdettua nieriäfilee, hollandaisekastike, haudutettua purjosipulia, pikkelöityä porkkana, paahdettua siikliperunaa
Karitsa 31€
karitsan ulkofilee, sienikroketti, punvaviiniliemikastike, glaseeratut porkkanat
Härkä 32€
naudankuve, perunagratiini, gastrique kastike, chimichurri maustevoi
Peruna 26€
perunagnocchia, punainen pesto, parmesaania ja rapea kaalia
Desserts
Pannacotta 13€
valkosuklaa pannacotta, mansikkamarenki, tuoreet mansikat
Suklaa 13€
suklaatarteletti, vaniljajäätelöä
Vadelma&sitruuna 11€
vadelma,-sitruunasorbetti, paahdettua lakritsia
Juusto 9€
kaksi suomalaista juustoa, marmelaadia ja talon siemennäkkileipä
Menu Merenkurkku
Merenkurkun kalamousse, maalahdenlimppua, salaattia ja hillotettu fenkoli
Paistettu siikafilee, peruna royale, hollandaise kastike, pikkelöity porkkana ja kasviksia
Tyrnipannacotta ja marjakompottia
Kahvi tai tee
45€
Menu Pohjanmaa
Suppilovahverokeitto
Häränsisäfilettä , punaviinikastiketta, fondant peruna, yrttimaustevoi ja kasviksia
Suklaajäädyke ja muscatossa marinoituja marjoja
Kahvi tai tee
50€
Menu Lappi
Maa-artisokkakeitto savustetulla porolla
Poron ulkofilee, riistaliemikastike, kuusenkerkkäsiirappi, paahdettu juurekset ja fondant peruna
Klassinen Créme Brulée ja lakkakompotti
Kahvi tai Tee
70€
Menu Vege
Maa-artisokkakeitto tryffeliöljyllä
Paahdettu juuriselleri, friteerattu tofu, tomaattikompotti, vaalea balsamicokastike, kauden kasvikset
Vadelmajäätelö ja marjakompotti
Kahvi tai Tee
42 €
Tilausehtoja
Ryhmämenujamme toimivat seuraavasti: Toivomme yhteistä alkuruokaa ja jälkiruokaa, ja voit valita kahden pääruokavaihtoehdon välillä.
Laskutamme valitun menun pääruokahinnan mukaisesti.
Ruokavalintoja tulisi ilmoittaa ravintolalle viimeistään neljä päivää etukäteen.
Erityisruokavaliot otetaan huomioon ja niistä tulisi ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Keittiö laatii sitten oman menunsa allergioiden mukaisesti.
Sitovien ruokailijamäärien tulisi ilmoittaa viimeistään neljä päivää ennen tilaisuutta. Laskutamme tilaajaa edellisenä päivänä ilmoitetun ruokailijamäärän mukaisesti.
Laskutuslisä 5 €